Majer3 suku

Kohteesta Valtakausi

Majer3 suku

Tämä sivu on Majer3 suvun RPG sivu. Se sisältää tietoja suvun jäsenistä ja hahmokohtaista lorea.


Suvun vaakuna

Majer3 suvun vaakuna.png

Suvun tapoja

Tupakointiasuvussa.png

Mökkerön käsite ja tapakulttuuri

Majer3 suvussa mökkerön käsite viittaa syrjäiseen kodikkuutensa menettäneeseen rakennukseen, jonka sielunmaailma on yksinäinen. Tämä yksinäisyyden tuntu kuvastuu Majer3 suvun tavassa huutaa mökkerö suuren vääryyden tai voimakkaiden tuntemusten hetkellä. Suvun tapana on tällöin huutaa MÖKKERÖ ja rikkoa lähin soihtu ja pistää se heti takaisin paikoilleen. Tämä tapa kuvastaa dualistisesti suvun voimakkaita tunteita, mutta myös konstruktiivista otetta Valtakauden yhteiskunnassa.


Ragendelu

Käsitteenä ragendelu tulee yhdistelmästä ragettamista ja deletointia, joka sisällöllisesti kuvaa rakentamisen ristiriitaista luonnetta, sen prefektionistisessa toteutustavassa. Vaikka sana viittaa rakentamiseen, se on koostettu yhteen kahdesta käsitteestä jotka eivät ole yksin rakentavia, mutta perfektionistiseen rakentamiseen pyrkiessä näistä kahdesta epärakentavasta filosofiasta tulee yhdessä rakentava tapa tehdä arkkitehtuuria. Ei suositella kenellekään.


Mökkilomalla oleminen

Oikeasti mökkilomalla oleminen ei ole lomaa, vaan siellä hakataan puuta koko päivän ja yöllä mennään itkemään tikkuja irti sormista. Sitten kun mennään nukkumaan sanotaan "hyvä yötä Hanna ja lapset isä menee hirteen". Aamulla sitten jatketaan taas virkeänä ja positiivisen energian saattelemana.


Autismi

Kun jotain tehdään helvetin perfektionistisesti ja pieteetillä, saatetaan suvussa sanoa että jotain tehdään autistisesti. Muita muotoja ovat esimerkiksi; tieautismi, seinätukiautismi, verohallintolakiautismi, oikeusjärjestelmäautismi.


Lampaiden keritseminen

Keritseminen on suvussa rauhoittumismetodi ja lähes transsin kaltainen puhdetyö jonka aikana unohtuu että menetti kuollessaan 1/5 koko omaisuudesta.


Ralitismi

Suvun rakennusteknologinen termi, jossa yhdistyvät autismin ja ragendelun käsitteet.

Raistlin_Majer3

Ennen Valtakautta

Raistlin sisäpihalla.png

Raistlin_Majer3 on vanha ukko joka on elänyt mielenkiintoista elämää. Hän vietti elämästään suurimman osan eri mantereella, mutta vanhoilla päivillään lähti etsimään uusia maita. Purjehdittuaan merellä merirosvot hyökkäsivät alukseen ja polttivat hänen kirjansa. Akateemisena henkilönä tämä oli Raistlinille merkittävä järkytys sillä hän joutui näkemään elämäntyönsä palavan hänen silmiensä edessä. Onnekseen hän löysi pelastusveneen ja pakeni palavasta laivasta.

Aiemmin Raistlin on työskennellyt yliopiston ja valtakunnallisen turvallisuuden piirissä. Raistlinin silmät muuttuivat valkoisiksi, koska hän käytti ahkerasti sieniä ystävänsä ilkkadx:n kanssa. Pupillit pienenivät niin paljon että ne katosivat. Hän on myös kohtuullisen tuottelias kirjoittaja, jonka lisänä hän on tehnyt yliopistossa ollessaan 20 tohtorin tutkintoa:

Ekonomian tohtori

Strategisen johtamisen tohtori

Kerronnallisen kirjallisuuden tohtori

Mekaniikan tohtori

Liiketalouden tohtori

Valtiotieteiden tohtori

Sopimusoikeuden tohtori

Taktisen tiedustelun tohtori

Siviililain tohtori

Taloushallinnon tohtori

Arkkitehtuurin tohtori

Oudon kirjallisuuden tohtori

Draaman ja poetiikan tohtori

Pedagogian tohtori

Käytösetiketin tohtori

Turvallisuussuunnittelun tohtori

Roviopolton ja retoriikan tohtori

Sukututkimuksen tohtori

Kulttuuritieteiden tohtori

Sotastrategian tohtori


Elämä Valtakaudessa alkaa

Raistlin.png

Myrskyisän koettelemuksen saattelemana Raistlinin improvisoitu pakopaatti törmäsi laivaan. Kun liki tajuton Raistlin tömäytettiin laivan ruumaan hän heräsi ja rupesi miettimään vetisiä vaatteitaan ja hankalaa tilannettaan. Hänen koko elinkeino oli käytännössä poltettu, eikä vuotavasta veneestä juuri ollut omaisuudeksi (itseasiassa vene oli uponnut kun Raistlinia oli kammettu laivaan köysillä kun kukaan ei ollut kauhomassa vettä pois veneestä).

Sana omituisen akateemikon saapumisesta Holmen rannikolle oli saavuttanut Holmen kuninkaan. Laivan rantautuessa häntä tervehtimässä olivat Holmen hallinnon jäseniä, sekä maan monarkki late1473 ja hänen puolisonsa kuningatar Ristikko. Myöhemmin Holmessa käytiin keskustelua Valtakauden sivistyksen tilasta.

Koska Raistlin oli työskennellyt akatemisten puuhien parissa jo vuosia, hän pyysi kuningas late1473:tla oman itsenäisen ja autonomisen maa-alueen Akatemian perustamiseksi. Koska tieteelliset faktat ja päivän politiikka eivät aina kohtaa järkevällä tavalla kuningas late1473 oli ensimmäinen monarkki, joka luovutti maa-alueen Akatemian toimintaa varten. Lisäksi Raistlin lupasi kehittää lainsäädäntöä, ekonomiaa ja Abydosin sivistystä. Yksi mies ei kuitenkaan kaikkea voi tehdä yksin. Tietoisena tästä Raistlin otti mielihyvin monarkkien avun vastaan, jotta Akatemia ja Akatemian tuomioistuin mahdollistuisivat.


Akatemian alku

Akatemian kehitykselle on ollut olennaista Akatemian alueen autonomia. Tämä asettaa Raistlinin henkilöhahmon erikoiseen asemaan. Raistlinilla on monarkkien tavoin absoluuttinen lainmuodostuksen oikeus, sekä sen tuomat oikeudet jakaa titteleitä. Kuitenkin Akatemia ei ole valtakunta, koska alueella ei ole kansaa, eikä omaa armeijaa tai militiaa. Akatemian alue rinnastuu laillisesti kaupunkivaltioon tai ruhtinaskuntaan. Raistlin on siten aatelisarvoltaan akatemian alueen prinssi.

Valtakaudessa tehdyt tohtorintutkinnot

Propagandan tohtori

Moraalifilosofian tohtori

Strategisen valtakunnan suunnittelun tohtori

Termesh

Omaa sukua Alveron. Termesh ja Raistlin ovat veljeksiä, verotukseen liittyvistä syistä. Kysyttäessä asiasta Termeshiltä hän vain virnistää ja toteaa asian olevan yksityinen.

-Termeshin yksityiselämästä

-Termeshillä on tohtorin tutkinto liiketaloudesta.

Termesh kehittää suvulle vaakunaa osana Termesh Collection vaakunapalveluita.


Johkusss

Placeholderi Johkusssin tarinoille.

-Johkusssilla on tohtorintutkinto journalistiikasta.

Tomatti